Carbonlife pulzáló mágnesterápiás matrac

Egy nyugdíjas kincs a családban. Na nemcsak a bölcsessége, okossága stb miatt hanem a fix biztos jövedelme miatt. Ugyanis a mai világban már kevés az olyan bevétel ami minden hónapban tutifixen, biztosan, pontosan megérkezik. Ezt jól tudják a termékbemutatós hiénák is. Ha már elcsaljuk a nyugdíjas embereket a termékbemutatóra akkor mindig lesz olyan is aki vásárol. A termékbemutatóra általában kétféleképpen csalogatják az embereket. Vagy egy olcsó buszos kirándulással vagy egy ingyenes orvosi vizsgálattal kötik egybe a termékbemutatót.


Sőt jogilag a termékbemutató és az egészségnapnak álcázott termékbemutató is külön kategória. Csodapaplan ami télen fűt, nyáron hűt, szuper edénykészlet stb stb, de jobban lehet tarolni ha valami gyógyhatásúnak mondott terméket (pl bioptron lámpa, mágneses matrac stb) kínálunk eladásra. Az egészség mindennél fontosabb, erre már a saját kárukon rájöhettek a nyugdíjasok is, de persze a termékbemutatót is ezzel a szöveggel kezdik.
Nos ezen blogbejegyzés azért született mert ismerősi körömben volt aki bedőlt ennek. Érkezett neki egy névreszóló levél, egy meghívó ingyenes íriszdiagnosztikára a helyi faluházában. Az íriszdiagnosztika elméletben a szemen látható elváltozások alapján következtet meglévő és jövőbeli betegségeinkre. A gyakorlatban ez úgy zajlott hogy lefényképezték a szemeit, beküldték a "központba", onnan meg visszaküldték hogy milyen betegségek vannak illetve várhatóak.
A wikipédia szerint a legtöbb orvos és képzett szemész az íriszdiagnosztikát áltudománynak és kuruzslásnak tartja.
Az íriszdiagnosztikával eltaláltak néhány betegséget így persze hogy sikeresebb volt a termékbemutató. Mert a sorsolásokra, akciókra  immunisak már az emberek, de ha "diagnosztizálunk" egy meglévő betegséget, a termék meg pont a betegségre jó, illetve netalántán mindezt egyszerre tutira lesz olyan néző aki vásárol valamit.
Esetünkben pl egy 400 ezer Ft-os pulzáló mágnesterápiás matracot. :-) D
Ime ezt:
400 ezerért 4 nyomógomb, király!
www.carbonlife.hu
12V, 2500mA az adapter teljesítménye
Carbonlife Professional felirat a szabályzó alján
RCA csatlakozója van a mágnesterápiás matracnak
A cipzár le van varrva nehogy kinyisd
Az egy eres árnyékolt kábelen az alábbi felirat található:
SAL High Performance Shielded Cable 1x0,14mm High Purity Copper





A matrac nem az enyém, csak kölcsönbe kaptam hátha jó az agymenéseimre.... de a tulajt viszont nincs szívem elkeseríteni a tényekkel, majd neki beadom hogy akár működhet is. Szétszerelni sajnos nem engedték, mert még ugrik a gari...
Én szkeptikus oldalról közelítem meg a dolgokat.
Elősszőris úgy gondoltam hogy kimérem mennyi áramot fogyaszt. Mert ha fogyaszt jó sokat akkor csinál is valamit. A mérést egy háztartási fogyasztásmérővel végeztem amelynek pontossága 0,2 W.
Az adapter ami jó nagyméretű, vasmagos transzformátor csak üresjáratban egymagában megeszik 2,8 W-ot.
2,8 W üresjáratban a táp fogyasztása
Áram alá helyeztem a Carbonlife matrac távirányítóját:
4,2 W fogyasztást mutat a készülék, a matrac üzemkész állapotban, távirányítón égnek a ledek, a kijelző is világít és a program még csak nem is fut.
Ha elindítottam bármely automata programot, illetve bármely frekvenciát akkor az áramfogyasztása a mágneses matracnak 4,2 illetve 9 W között változott.
9 W -nál többet nem fogyasztott.

A trafó jelentősen túl van méretezve mert akár 30 W -ot is letudna adni, de a mágneses matrac 9 W -nál nem evett többet. Tehát túlterhelés miatt kigyulladni nem fog, a CE jelzést is röhögve megkapja hisz elektromos szempontból biztonságos. Mindenesetre ha egy mobiltelefon 1 W os sugárzásra is képes akkor elméletben ez az áramfelvétel stimmelhet is a mágnesterápiához.
De a vezérlő aktivált program mellett erősen  melegedett tehát az energia nagy részét elfűti és nem az emberi testbe sugározza.
A gyógyászati készüléknek mondott matrac pulzáló mágnes mezőt hoz létre és azzal gyógyít az eladó szerint. Nos, máris jött az ötlet hogy tegyünk rá egy iránytűt na egyáltalán mágneses teret bocsát-e ki.
És tényleg, tényleg bocsát ki valamiféle mágneses teret futó program alatt, lásd videót:




Tehát áramot fogyaszt, iránytűt mozgatja tehát mágnesességet is bocsát ki. A matracon feküdve hallani hogy az operation led-el összefüggően hangot is ad ki magából a matrac. A hangot mindig más oldalon bocsátja ki. De engem mégsem győzött meg. Mert az egy dolog hogy az iránytűt mozgatja, meg hangokat ad ki, de szerintem ez csak a placebohatáshoz kell meg a meggyőzéshez. Mert az iránytűt sok minden megmozdítja de mégsem tulajdonítunk neki gyógyhatást...
Valószínűleg apró hangszórók vannak a matracban elhelyezve amiket egy elektronika véletlenszerű sorrendben szólaltat meg. Illetve van benne egy elektromágnes a szkeptikusok meggyőzésére mert a matrac egy bizonyos pontján kilengeti az iránytűt.
De ez csak arra jó hogy imitálja, elhitesse azt a szerencsétlen felhasználóval hogy ez tényleg hatásos.
A mágneses mező pontos hatása azonban még nem teljesen ismert az emberi szervezetre nézve!!  Ezt vegyétek tudomásul, az orvosok, tudósok sem tudják hogy jó-e vagy rossz, esetleg semleges a mágneses tér.
Mert jó, a matrac is mozgatja az iránytűt tehát bocsát ki mágneses teret. Ez idáig ok. De a problémát én ott látom hogy senki nem tudja hogy jó vagy rossz ez a sugárzás. Gyógyít vagy károsít vagy semmit nem okoz. Mert az embert nagyok sok helyen éri mágneses sugárzás, gyenge, erős stb de pontos következményeik nem ismertek.
Nos ha az orvostudomány nem tudja pontosan megmondani hogy mennyire jó vagy sem a mágnes akkor a matrac gyártója sem. Mert igen, a gyógyszergyárak is mindent megtesznek a maguk érdekében, nade a pulzáló mágnesterápiás matrac gyártója miért tenne másképp?? Mindenki a maga érdekét nézi, senkinek nem érdeke az hogy az egyszerű ember meggyógyuljon!  Sőt ha te lennél a termékbemutatós akkor havi milliós fizetésért te is bármit hazudnál a szerencsétlen beteg nyugdíjasoknak csakhogy vásároljanak. A legtöbb embernél van az a pénz amiért bármire hajlandó.

Nézzük az OTIG (Orvostechnikai Főosztály) nézetét ezekkel kapcsolatban:
A fentieken kívül elgondolkodtatóak a következő megállapítások:

  • mellékhatás nem tapasztalható,
  • túladagolás nem lehetséges,
  • bárki használhatja,
  • szinte mindenre jó.
Az OTIG elismeri a placebo hatást, de azzal egy orvostechnikai eszköz hatékonyságának alátámasztását nem fogadja el.

 A pulzáló mágneses matracra ezt mind állítja az eladó, sőt többet is, az OTIG egyet kifelejtett "a NASA fejlesztette ki" kategória.

Bővebben itt olvashatsz a
http://www.eekh.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=26

De az  Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal honlapján címlapon szerepel egy felhívás hogy a gyógyítás céljából megvásárlásra kínált termék magyarországi forgalmazása az alábbi esetekben nem felel meg a vonatkozó hatályos jogszabályi rendelkezéseknek:
¨      Ha árubemutatóval egybekötött rendezvényen kínálják megvásárlásra a fenti hatásokat ígérő, otthoni alkalmazásra ajánlott terméket.

stb stb.

Sőt a fenti hivatal szerint:
Árubemutatóval egybekötött termékértékesítés útján NEM ÁRUSÍTHATÓK GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZÖK!!!

Jó cégnek nem kell cégér, ami tényleg hatásos annak a terméknek az árusításához nem kell se termékbemutató se ügynök.

Tehát a kedves olvasó vagy vásárló legyen szíves felfogni hogy orvosi eszközt nem buszos kiránduláson, illetve nem kultúrházban, sportcsarnokban stb tehát nem termékbemutatón veszünk. De sajnos egyeseknek az sem gyanús hogy a mindenféle vándorkereskedők által kínált mindenre jó és hatásos gyógyító készülék sajnos nem létezik.
Ez tényleg mindent gyógyít - A Csillagkapuban
Mindent gyógyító készülék pl a Csillagkapu sorozatban "Szarkofág" néven fordul elő, de a valóságban NEM LÉTEZIK mindenre jó készülék!

Visszatérve a pulzáló mágnesterápiás matracra, természetesen erre is felmutatnak mindenféle megtévesztő engedélyt. Lássuk is őket:
A fenti bizonyítvány lehet hogy valós, de a probléma ottvan hogy nem a Carbonlife pulzáló mágnesterápiás matracáról szól.... hanem egy fűthető 60W-os teljesítményű elektromos matracról. Fűtéses matracot pedig nem is árul a Carbonlife csak akkor miért van ez kint a weboldalukon mint tanúsítvány?
De persze van ott több is:
De ezek mindent tanúsítanak csak éppen azt nem hogy maga a matrac tényleg gyógyító hatású. Mert hiába van tanúsításom a minőségirányításról stb, de nincs semmi a hatásosságról. Mert ezekkel a tanúsítványokkal akár feszületet is gyárthat az adott cég, nem gyullad ki, nem bocsát ki káros anyagokat, minőségi darab stb tehát károsnak nem káros stb csak éppen arról nincs tanúsítvány vagy bizonyíték  hogy bármiféle pozitív hatása van.
De egyetlen olyan dokumentum nincs mellékelve a készülékhez ami tanúsítaná hogy az adott készülék igazoltan gyógyhatással rendelkezik. Nem azt kell bizonyítani hogy minőségi meg biztonságos, ezek az alapdolgok. Azt kellene bizonygatniuk hogy gyógyhatású!
A matracon illetve a vezérlőjén stb nincs pontos típusmegjelölés. Így értelmetlen bármiféle tanúsítványokat mutogatni mellé mert mint láthatjuk bármihez szólhat. Pláne egy olyan terméknél amit eleve illegálisan értékesítenek ez több mint gyanús.

A matrac gyártójának az Oxford Medical Instruments angol céget jelölik meg, tényleg gyártanak ők is mágneses matracot de a termékpalettát megnézve az a matrac amit itt a blogon láthattok nem szerepel a termékei között.
A fent említett angol cég saját maga vizsgálja a termékeit saját laborban. Erre csak annyit mondok hogy a BKV is saját magának vizsgáztatja a buszait, de ők valahogy mindig jónak találják őket. 
Érdekes mód létezik egy magyar cég is, megtévesztésig hasonló névvel:
Oxford Medical Instruments Hungary Kft
 Nézzük csak meg a cégjegyzékben őket:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cégbetekintés - kivonat
Rovat(ok): 2,5,6,7,902,11,21,26,27,28,57.
A Cg.13-09-136905 cégjegyzékszámú Oxford Medical Instruments Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (2011 Budakalász, Vasútsor 80.) cég 2013. július 19. napján hatályos adatai a következők:

I. Cégformától független adatok

2. A cég elnevezése
2/1. Oxford Medical Instruments Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

Bejegyzés kelte: 2010/04/12

Hatályos: 2010/04/12 ...


5. A cég székhelye
5/1. 2011 Budakalász, Vasútsor 80.

Bejegyzés kelte: 2010/04/12

Hatályos: 2010/04/12 ...


902. A cég tevékenysége
9/22.
3250 '08 Orvosi eszköz gyártása
Főtevékenység.

Bejegyzés kelte: 2013/02/05 Közzétéve: 2013/03/28

Hatályos: 2013/02/05 ...


11. A cég jegyzett tőkéje
11/1.
Megnevezés Összeg Pénznem
Összesen 500 000 HUF

Bejegyzés kelte: 2010/04/12

Hatályos: 2010/04/12 ...


21. A cég adószáma
21/2. Adószám: 22653039-2-13.
Közösségi adószám: HU22653039.
Adószám státusza: érvényes adószám
Státusz kezdete: 2010/04/12

A változás időpontja: 2010/04/12

Bejegyzés kelte: 2013/02/08 Közzétéve: 2013/03/28

Hatályos: 2010/04/12 ...



Készült: 2013/07/19 13:04:56. A szolgáltatott adatok a kibocsátás időpontjában megegyeznek a cégnyilvántartó rendszer adataival.
Microsec Céginformációs szolgáltató
----------------------------------------------------------------------------------
Szóval létezik az angol gyártóhoz hasonló nevű magyar cég is, méghozzá Oxford Medical Instruments Hungary Kft kemény 500 ezer forintos tőkével. Ez nekem nagyon büdös, mikor maga egyetlen egy darab matracot 990 ezer Ft-ért hirdetnek a http://carbonlife.hu/11-matracok weboldalukon.

De az ügynöki munkát, termékbemutatózást, átverést stb tehát az értékesítéshez megint egy más nevű céget használnak: Health for Life Program Kft-t.
Nekik a cégjegyzék szerint már 5 millás tőkéjük van, pedig a főprofiljuk az "egyéb kereskedelem". Az előző cégnek az Oxford Medical Instruments Hungary Kft az orvosi eszköz gyártása főprofilhoz meg elég csak fél milla??? Hmmm de büdös van errefele............
------------------------------------------------------------------------------

Cégbetekintés - kivonat

Rovat(ok): 2,5,6,7,902,11,21,26,27,28,57.
A Cg.01-09-905334 cégjegyzékszámú Health for Life Program Korlátolt Felelősségű Társaság (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.) cég 2013. július 19. napján hatályos adatai a következők:

I. Cégformától független adatok

2. A cég elnevezése
2/4. Health for Life Program Korlátolt Felelősségű Társaság

A változás időpontja: 2012/11/26

Bejegyzés kelte: 2012/12/10 Közzétéve: 2012/12/27

Hatályos: 2012/11/26 ...


5. A cég székhelye
5/6. 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

A változás időpontja: 2013/02/11

Bejegyzés kelte: 2013/04/22 Közzétéve: 2013/05/16

Hatályos: 2013/02/11 ...


6. A cég telephelye(i)
6/3. 1117 Budapest, Hunyadi János út 3.

A változás időpontja: 2013/02/11

Bejegyzés kelte: 2013/04/22 Közzétéve: 2013/05/16

Hatályos: 2013/02/11 ...


902. A cég tevékenysége
9/173.
4799 '08 Egyéb nem bolti, piaci kiskereskedelem
Főtevékenység.

Bejegyzés kelte: 2013/02/03 Közzétéve: 2013/03/14

Hatályos: 2013/02/03 ...


11. A cég jegyzett tőkéje
11/4.
Megnevezés Összeg Pénznem
Összesen 5 000 000 Ft

Hatályos: 2001/06/01 ...



21. A cég adószáma
21/12. Adószám: 10596986-2-43.
Közösségi adószám: HU10596986.
Adószám státusza: érvényes adószám
Státusz kezdete: 2011/11/08

A változás időpontja: 2013/04/26

Bejegyzés kelte: 2013/04/26 Közzétéve: 2013/05/09

Hatályos: 2013/04/26 ...
------------------------------------------------------------------------
De nekem valamiért van olyan megérzésem hogy a Carbonlife pulzáló mágneses matraca nem az angol cégtől hanem kínából származik potom pénzért amit továbbadnak sokszázezerért részletfizetésre hiszékeny embereknek.....
A mágnesterápiás matrac mellé adnak egy könyvet amit szigorúan tilos lenne lemásolnom, de igazából a Közigazgatási Hivatal szerint nem felel meg a követelményeknek az a termék amihez adnak ilyen könyvet:
a megvásárlásra kínált termék magyarországi forgalmazása az alábbi esetekben nem felel meg a vonatkozó hatályos jogszabályi rendelkezéseknek:
- A használati útmutató mellé, a használati útmutatóban szereplő alkalmazási területet kibővítő füzettel árusított termék.

Tehát a könyv nem engedné, a hivatal meg a könyvet se, de jöjjenek csak a másolatok belőle, derüljetek rajta ti is:
Borító
A könyv hátlapján ár is van, nem mintha kereskedelmi forgalomban megtalálható lenne...
Mágnesterápia tartalomjegyzék

Idősek leggyakoribb betegségei közül szinte mindenre jó


A könyvben az Oxford Medical Instruments Hungary Kft szerepel, hogy a matracot ki gyártotta azt még nem tudjuk,  de a könyv biztos leleményes magyar kreálmány.

Bármit állítok a gépen, ugyanolyan hangokat és azonos áramfogyasztást generál. Mindenesetre placebónak mégjobb ha pont a mi betegségünk elleni frekvencia van beállítva:
Mágnesterápia frekvenciái
A könyv persze hosszú oldalakon keresztül közöl beszámolókat arról hogy egyeseket milyen szuperül meggyógyított a pulzáló mágnesterápia. Ismétlem, a könyv a pulzáló mágnesterápiát emlegeti és nem a félmillás matracot amihez a könyvet kaptad. :-) A kettő ég és föld különbség mind fizikailag, jogilag és gyógyító hatásilag is.


Pulzáló mágnesterápia nagyon hatásos, a kórházak is ettől mennek csődbe

Nem testbe hatoló kezelés tehát biztonságos és nincs mellékhatása... - írja a könyv.  De akkor hogy állítja helyre a sejt normális állapotát ha nem hatol be a testbe? Illetve honnan tudja a készülék hogy mi a normális állapot? Még maga a könyv is ellentmondásokba keveredik:
Mágnesterápia mellékhatásai


De a legnagyobb poén a bevezetőben van:

Szóval az elektroszmog meg a beton, acél stb elfedik a mágnesességet és mágnesességhiányban fogunk szenvedni ezért kell a mágnesterápia.  Teccikérteni????????
Az iránytű mégis működik a betonacél panelben is... 
De ha egy más cég más termékbemutatóra megyek ott meg pont az ellenkezőjét állítják: a mágnesesség, földsugárzás, vízerek stb károsak és árnyékoló matracot árulnak... a carbonlife meg pont fordítva: kevés mágneses sugárzás ér minket, de sebaj, a matracuk majd felmágnesez minket..

Konklúzió:
Akkora bullshit ez a mágnesterápiáról szóló könyv hogy ihaj!!! :-)
A könyv sokmindent felsorol mint forrást, illetve ez az első könyv amit láttam, amiben forrásként internetes linkeket adtak meg:

Forrásként feltüntetni a www.hazipatika.com oldalt stb hát megaLOL ez a könyv.  Szerintem beírták a gugliba hogy "pulzáló mágnesterápia pozitív eredmények" és amiket kidobott már írták is a linkeket a könyvbe. Nyomtassuk ki az internetet projektet pedig a nagy google is elvetette.

De amúgy én is guglizok egy kicsit "pulzáló mágnesterápia átverés", és én is tudok olyan forrásokat találni ami meg az én igazamat erősíti:
 -----------------------------------------
 Kétségtelen, hogy az erős mágnesség létrehozhat bizonyos biológiai hatásokat, azaz biomágneses jelenségek léteznek (pl. baktérium-tenyészeteken, stb.). Több ismert állatfaj a Föld mágnessége alapján tájékozódik, ez vitathatatlan.
De: nem ismert szakmailag (tehát kétségen kívül) bizonyított adat arra nézve, hogy egy igen gyenge mágnes, mondjuk egy karkötő, vagy ilyesmi hatással volna a szervezetre. Ezek a mende-mondák, megfigyelések inkább a mese kategóriába tartoznak. Ha hiszek benne, hat még a hatóanyag nélküli ("placébó") tabletta is. Mérhető hatás viszont semmi. Bizonyíték semmi.
http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/daganat/40600

-----------------------------------------

Természetesen az ilyen – legtöbbször ízületi problémákra, fájdalomcsillapításra kínált – eszközök, készülékek mellé forgalmazóik csaknem minden esetben mellékelnek valamiféle bizonyítékról szóló leírást, ám tüzetesen megvizsgálva mindig kiderül, hogy vagy nem voltak még klinikai kísérletek sem, vagy csak nagyon kisszámú betegen, s a fent leírt szigorú, ellenőrizhető tudományos követelményeknek e tesztek nem felelnének meg.

A hazánkban forgalmazott, mágneses gyógyhatással hirdetett kezelések és kütyük zöme nem tartozik ebbe a körbe, s Hraskó Gábor szerint orvosi helyett inkább fogyasztóvédelmi kérdésnek minősül. Igaz, világjelenségről van szó. A British Medical Journal szerint már a múlt évtized közepén évente több mint egymilliárd dollár volt a világban eladott mágneses „gyógyító eszközök” értéke. Az átlagember számára nehezen felfogható, melyik a jó mágnes és melyik a hatástalan. Csak némi vigasz, hogy régi problémáról van szó. Az igazi orvostudomány és a tömegmarketing közti távolság mit sem változott több száz év alatt. Paracelsus már a XVI. században vizsgálta az akkori mágneses eszközök és kezelések terjesztőinek állításait, és úgy találta: sarlatánság az egész.

http://nol.hu/lap/20120917-a_jo_es_a_rossz_magnes


Végszónak csak legyen elég az alábbi amit a google is kidobott:

Egyszerűen arról szól a dolog, hogy itt a kárpát medencében bármit meg lehet csinálni, hiszen az egész magyar lét lényegében a másik átbaszására van kalibrálva. Átbasz a benzinkutas, a pék, a hentes, a legnagyobb pénzintézet, vagy maga a kormány. Természetes, mint a levegővétel. 

Update: 2014.07.07
Az index is megírta hogy a mágneses gyógyító kütyük bizony átverések!!!!
http://index.hu/tudomany/egeszseg/2014/07/09/a_magnes_ereje_mindent_meggyogyit/

37 megjegyzés:

  1. A Direkt marketing az mindig átverés. Jól mondod ha egy termék jó akkor azt ki lehet rakni a boltok polcaira, és meg fogják venni, ha csak így tudják eladni akkor vagy pofátlanul drága vagy nem ér semmit. Ilyen termékbemutatókon meg hasonlókon vagy rádsóznak drága pénzen egy értéktelen vackot vagy pedig jó drágán kapsz valamit, pl. egy iylen matrac jobb helyeken olyan 20.-30 ezer ft körül van, itt meg rádsózzák 400 ezerért. De tudok olyanról is, ahol valami nyakpárnát tukmáltak az emberre, ami felveszi a nyakad alakját és jó kényelmes meg minden, az is amúgy, nekünk is van, de nem 100 ezerbe kerül, hanem alig 5 ezerbe ill. régebben az egyik hazai benzinkútláncnál volt törzsvásárlói kártya pontokra vásárolható a végén meg adták bagóért a rajtuk maradt készletet. Túl gonosz vagyok ha azt feltételezem ,hogy valakik felvásárolták vagonszámra a benzinkutak nyakán maradt készletet majd a hiszékeny nyuggereknek 100 ezrekért adták?

    Aki tuti 1000%-ig biztos benne, hogy nem fogják rászedni és akármit is mondanak megállja, hogy ne vásároljon az meg tudja őket úgy fingatni ,hogy elmegy a meghívásra ingyen utazás, ingyen wellness meg amit még adnak (wellnesezés, kajáltatás, utazás szokott lenni), még a rizsát is meghallgathatja ha bírja az agyzsibbasztást, nyugdíjasnak ugye ideje van rá, meg addig se kell otthon lenni, fűteni, főzni, áramot, vizet stb. használni, tiszta haszon ha nem sikerül átbaszni.

    Amúgy a dolog nem is újkeletű a rendszerváltás után volt ugye a home Shopping, akik először nyomultak a tévében ezzel ,hogy vásárolhatsz mindent még a fotelből se kell felemelni a sejhajodat csak telefon és megy házhoz és árultak mindenféle gagyit eredeti B17 bombázódzsekitől kezdve a Nato millitary feliratú bicskától a "kommandós" ammóniaspicli gázsprayig. És sokan beszopták és nem csak idősek. Aztán meg jött a TV shop, ami a mai napig is megvan és működik, de ha valamit csak ilyen cégeken keresztül lehet megvásárolni azt én mindig messzire elkerülöm legyen ez akármilyen csoda fogyasztó tabletta, vagy épp olyan főzőedény, ami magától megfőzi a kolbászos rántottát, vagy csoda gyógyító matrac, párna stb. Mert ami tényleg jó termék és tényleg hasznos, azt a boltok polcaira is ki lehet rakni jó bornak nem kell cégér, a net is tele van olyan beszámolókkal, hogy átverték az embert és bár ígértek pénzvisszafizetési garanciát, nem voltak hajlandóak visszavenni, megszűnt közben a cég is stb. Spamként is jönnek tonnaszám a Freemailes tartalék címemre a csodaszerekről szóló spamek, fasznövesztés, fogyasztószer, biomatrac, biopárna, csodavitamin, csak most csak neked ingyen adom ha veszel tőlünk egy vagonnyi egyéb szemetet stb. Csak arra kéne venni a fáradtságot ,hogy rákeresel a megadott terméknevekre a Guglin az első pár találat pedig valahogy mindig átverés és hasonló szavakkal jön fel. Fél percbe se mtelik és rögtön tucatnyi oldalt ad fel, ahol leírják többen ,hogy ők megrendelték kipróbálták ,nem használt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvassa el: GREGG BRADEN: KOLLEKTÍV BEAVATÁS (MANDALA SEVA KÖNYVKIADÓ) és KLOPFER ERVIN- RAJ TAMÁS: A 137-ES SZÁM A TUDOMÁNY ÉS A KABBALA TITKA (MAKKABI 2006) című könyveket! Utóbbiból idézek::A finomszerkezeti állandó annak valószínűsége,hogy az elektron kibocsát,vagy elnyel egy fotont.Mivel pedig ez az elektromágnesesség alapfolyamata,ezért(...)ἁ(alfa)-val szokás jelölni.(...)Ha a finomszerkezeti állandó túl nagy lenne,akkor-(...)Mi sem lennénk(...)(12.o.u.o.)..." Ha túl kicsi,vagy nulla lenne? Ehhez a kérdéshez nézze meg a "MAG" című filmet! (AARON ECKHART,HILARY SWANK,DELROY LINDO: THE CORE). Ön említette,hogy a madarak a föld mágneses sugárzása alapján tájékozódnak...mégis kételkedik. A HATODIK ÉRZÉK AZ ÁLLATVILÁGBAN DVD 1 (FELTÁRULNAK AZ ÁLLATOK ÉRZÉKELÉSÉNEK REJTETT TITKAI) BBC,) ezt alátámasztja pedig,mint tényt.A madarak tolla éppúgy borzolódik egy adott irányba fordulva el,ami azon mágneses sugárzás irányát jelzi -ami a föld magvának köpenye és vasmagva egymás körüli forgásával keletkezik -,mint ahogy műanyag vonalzóval dörzsölve karunkon a szőr is feláll,és a mágneses erő forrás mozgása irányának megfelelően elhajlik. Mindez esetünkben a szívünk számára szükséges "beállított" érték révén hat szervezetünkre,élettevékenységeinkre,s változása esetén ezt a megváltozott értéket szükséges kompenzálni,szabályozni.

      Törlés
  2. Az egyik csaló cég ha még megvan a Medifit Hungary kft, párnákat és takarókat szó rá az emberekre, amik nem jók semmire vagyis hát nem annyiért amennyit kérnek érte.

    Öröm nézni ha néha ők kerülnek a fasz másik oldalára és pl. megszopatják őket telefonbetyárok:
    http://www.youtube.com/watch?v=JyohxUeqC_s

    Van még pár része.

    VálaszTörlés
  3. A kedvencem az ilyen mágneses(nek mondott) szutykok közül a mágneses RÉZ karkötő. Márpedig a réz nem mágnesezhető, és attól, hogy van benne egy-két pirinyó mágnes, éppen pont lóf@szra nem jó. És persze mindössze pár tízezer forintért...

    VálaszTörlés
  4. Remek cikk, remélem még sok hasonlót olvashatunk.

    VálaszTörlés
  5. A pulzáló mágnesterápiáról "bizonyítékokat" felsoroló szkeptikus önkívületben vaktában vagdalózó és tévhitben élő illetőnek annyit fűznék a "mondandójához", hogy mielőtt valamit ócsárol, előtte győződjön meg róla, mi is az!
    Két éve vásároltam "termékbemutatón" az első pulzáló terápiánkat. Először édesanyámnak, aki pedagógusként sosem hitt semmiben, de az idegei enyhén szólva odalettek, és a cukra is 12-16 között volt, amit tizenévig nem tudott a fene nagy tudású orvostudomány, vagy inkább a mélyre süllyedt egészségügy szinten tartani sem. A vérnyomására pedig élete végéig kellett volna gyógyszert szednie, holott nem a gyógyszerek hiányától betegedett meg, hanem a stressztől. A cukra jelenleg 5-8 között mozog, gyógyszer nélkül!!!!!!
    A 180/110-es átlagos vérnyomása stabilan 130/65 és 130/ 70 szintén gyógyszerek nélkül!!!!!!!
    Nos Kedves tapasztalat hiányában szenvedő kritikus, vagy gyógyszerhaszonból élő, netán nyugdíjasellenes, tapasztalatból bizton állítom, hogy ez a terápia, amit Ön becsmérel, olyan pozitív eredményeket produkál jelenleg is a családunkban, nem placebóként, és a 18 éves kutyánk olyan szellemi, és fizikai állapotban van, amit talán Ön is megirigyelne a roppant betokosodott gondolkodásával! Erre az egészségügy egyszerűen csak azt mondaná:"orvosi csoda" Mellesleg állatoknál nem létezik placebó! Sőt növényeknél sem, mert sok mindennel kísérleteztünk, mióta meg vannak a pulzáló terápiáink, és azt is elmondhatom, hogy a növények is remekül reagálnak rá!!! Nem tudom a szkepticizmusát mire vélni, egyszerűen inkább tudatlanságának, vagy politikai ellenérzésének tulajdonítom.
    A családunkban négy terápiát vásároltunk! 499 ezerért darabját! Ez nem pénz az egészségért!
    Amennyiben nincs meggyőződve, mire képes ez a terápia, úgy ne rombolja emberek ezreinek az esélyét az idióta megnyilvánulásaival!
    Még egy apróság: ez egy pulzáló elekrtomágneses tér és nem mágnes! Talán előbb tájékozódnia kéne, hogy az elektromágnes az nem mágnes, valamint mielőtt olyan dolgot szapul, ami egymagában több eredményt képes felmutatni, mint az egészségügy az elmúlt ötven évben! Ezen gondolkodjon el, és inkább jobban teszi, ha ellátogat egy ilyen "termékbemutatóra", hogy beszerezzen magának egy pulzáló terápiát! Bizonyára hamarosan szüksége lesz rá!
    A környezetemben eddig 20 embernek javasoltam, hogy érdemes ellátogatnia egy termékbemutatóra, ahol beszerezhetik ezt a készüléket! Egyik ismerősöm sem idióta, aki megvette, sőt van köztük anaszteziológus, sebész, és gyerekorvos. Nem fogja elhinni: nem ezt tanulták, sőt először úgy néztek rám, mint egy UFO-ra. Mivel kipróbálták, elmentek egy Ön által átverésnek nevezett termékbemutatóra, ahol megvásárolták maguknak.
    Sajnos az államnak nem érdeke az egészséges állampolgár, csak ha jó sok gyógyszert tudnak belepumpálni!
    Így adó formájában sokkal nagyobb bevétele van!
    Persze egy gátakkal, tévhitekkel megfertőzött, megrögzötten szemellenzős elmének ez a terápia, nem biztos, hogy segít.
    Először kételkedtem, még is úgy döntöttem, beruházok. Azután még háromszor döntöttem így, de akkor már meggyőződésből.


    Az agymenésére tudom javasolni a pulzáló terápiát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Múltkor a youtube-on láttam egy filmet, arról, hogy egy fizikus elektromos kisugárzás merovel bemért egy ilyen készüléket és kb fel méteres teret hozott létre az egész felületen. Érdekes, hogy a Bemer terápiát, ami ugyan ezen az elven működik és jóval drágább senki nem támadja, igaz ha tennék a gatyajat is leperelnek az illetőnek. Mondjuk ezt a Carbonlife is megtehetné, szóval rajta! Apropó az iránytűt ratenni egy próbáló mágneses eszközre ugye vicc! Azt sem értem, hogy a cikkíró azon miért nem háborog, hogy a nagyija a nyugdíja felét a patikában hagyja immáron 10 éve a gyógyulás szemernyi esélye nélkül! Ne ez az igazi dráma!

      Törlés
    2. Carbonlife nem tud perelni mert nem tud bizonyítékot sem felmutatni arra hogy hatásos.
      Igen felháborodok hogy a patikába kell hagyni egy csomó pénzt gyógyszerekért, de azon is felháborodok hogy éveken keresztül havi 10 ezret fizessek ki a hitért hogy majd meggyógyulhatok. Ennyi erővel templomba is járhatnék. Legalábbis a statisztika szerint ugyanakkora az esélye a gyógyulásnak mint a carbonlife kütyüjével. Majd ha a Carbonlife bizonyítja hogy jobban gyógyít a matraca mint a templombajárás stb akkor majd perelhet!

      Törlés
    3. Kedves Cikkíró!
      Miért gondolja, hogy nem tud felmutatni?
      Megkérdezte Őket? Ja persze nem, mert azzal sincs tisztában, hogy mit írogat össze és vissza, mindezt úgy, hogy a nevét nem tünteti fel, jó magyar szokás szerint csak ekézni tud! Biztos valami olyan cégnél tevékenykedik ahol konkurencia a carbonlife, vagy esetleg a gyógyszergyártásban érdekelt kedves okoskodó cikkíró??!!
      És ha már ilyen okoskodóan véleményt formál akkor legalább figyeljen oda a pontosságra, méghozzá amit feltett engedélyt az nem a pulzáló terápiára vonatkozik. (angol nyelvű). ( de gondolom az angollal hadilábon állt)
      Illetve olvasson utána mi a különbség a gyógyászati segédeszköz és orvostechnikai eszköz között! Megnézetem a cégnek a honlapját és bármilyen meglepő ez orvostechnikai eszköz!!!
      Így kedves nagy tudású blog író, vállalja a nevét, az arcát a „tanulmányához”, vagy keresse meg a forgalmazó céget, és pontosítsa általuk az okoskodását.
      Gondolom ez így már nem vállalható nehogy még bepereljék. Úgy tűnik magánál van nagyon büdös!!
      Remélem, hogy beperelik, valótlanságok állításáért, és a gatyáját is kifizeti hitelrontás miatt!!!
      És még 1-re felhívnám a figyelmét, gondolom a hölgy aki a könyvet írta, tisztában van a szerzői jogokkal ahogy Ön sajnos nincs.

      Törlés
    4. Miért? Ön vállalja a nevét??
      AMúgy amit feltettem engedélyt azt az engedélyt a carbonlife által mellékelt dokumentációból vettem. És igen, én is rájöttem hogy nem a mágnesterápiára vonatkozik... :-) D De a gyártó mégis ilyen dokumentációkkal árulja a termékét a többek között hiányos angoltudással rendelkező embereknek.
      Amúgy én felvettem a kapcsolatot az "Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatallal
      Orvostechnikai Főosztály részlegével és bizony csak megsúgom, felém billent a mérleg....
      Amúgy nemvagyok sem a konkurencia, sem gyógyszergyártó, csak simán kiszeretnék állni a beteg nyugdíjasok mellett. Sok átverést láttam már és sajnos nem akarom pártolni ezeket a cégeket. Pereljenek csak nyugodtan, amíg a tudósok sem tudják hogy milyen hatásai vannak a mágnesességnek pontosan addig a cég hebeghet, haboghat de bizonyítékot hogy működik nem fog tudni felmutatni.
      Jó cégnek nem kell cégér! Akkor mi a frászért kell ezeknek vidéki termékbemutatókat tartani? Ha annyira hatásos akkor kelendő lenne magától is.
      Egy a lényeg: 400 ezerért adni egy matracot.. még akkor is átverés lenne ha működik. De bárcsak működne...

      Törlés
    5. Kedves Névtelen! Köszönöm kimerítő, értelmes hozzászólását, amivel -személyes tapasztalatom alapján teljesen egyetértek -. A terméket leszóló hozzászólónak csak annyit, ha ilyen okos, jól trájékozott, miért nem vállalja saját nevével a hozzászólást?

      Törlés
  6. Én beteges voltam mindig is állandóan beteg voltam ,egyikből a másikba estem bele, télen menetrend szerűen jött a megfázás, de én nem fél misiért vettem ylen kamumatracot, hanem leszoktam a cigiről és a kávéról és helyette C-vitamint eszek, átlag 3-4 grammot naponta. Olcsóbb mint a matrac, 2-3 ezer ft 400 gramm aszkorbinsav, azt iszok meg vízzel keverve és ha el is kapok valami nyavaját, akkor is lábon hordom ki napok alatt, majd egy éve mióta javasolták a C-vitamint nem vettem gyógyszert sem, és betegszabin sem voltam. Napi 5 gramm aszkorbinsavnál is bő két hónapig elég egy kb. 3 ezerbe kerülő 400-as csomag.

    VálaszTörlés
  7. Mindenki tegye azt, amiben hisz és mindenki arra költ, amit jónak lát. A "C" vitaminnal csak a gyógyszergyártókat támogatja nem a szervezetét. Szentgyörgyi professzor, ha tudná, mit árulnak "C" vitaminként, bizonyára megborzongana. Érdemes lenne mélyére néznie dolgoknak! Jó egészséget!
    Nem a "vitamintól" lett jobban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De nem is a "matractól".

      Matrachasználók is javulhatnak csodásan de viszont az egyáltalán nem biztos hogy a matrac miatt javult meg. Azt senki nem tudja megmondani hogy a matrac mennyit osztott-szorzott a gyógyulásban. Szerintem semmit. Valószínűleg matrac nélkül is ugyanúgy meggyógyult volna.

      Törlés
  8. Emberek mit meg nem tesznek azért, hogy olvassák okoskodasukat az interneten. Tök csalódott vagyok, azt hittem tényleg hasznos cikket találok itt, de a magnesessegrol még az 5 éves fiam is többet tud, mint a minősíteni rendkívül szerető cikk írója. Ja és a pár ezer forintból vásárolt szintetikus c vitamin szedonek javaslom, hogy már most iratkozzon fel a vesedonor listára!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mágnesességről még a tudósok sem tudnak pontosan sokmindent. A kutatók sem tudják megmondani hogy milyen hatása van a mágnesességnek az emberi szervezetre.
      Nem kell itt bértrollkodni a matrac mellett, tessenek igazolni a hatásosságát!
      Valahogy senki nem küldött még be igazolást hogy ez tényleg hatásos...

      Törlés
    2. Köszönöm, hogy megoszottad velem a gyógyszermaffia hoaxát, miszerint vesekövet okoz a C-vitamin. Anynira nem igaz ,hogy a vesebetegeknek kifejezetten javasolják nagy dózisú C-vitamin fogyasztását.

      Csak akkor lehet baj, de akkor is kicsi az esélye, ha nem iszol elég vizet, napi min. 2 liter víz és biztosan nem lesz bajod akkor sem ha kilószám eszed a c vitamint.

      A szintetikus vitamin a másik rémhír. Tök mindegy ,hogy a vitamin szintetikus vagy sem, hiszen ugyanaz az anyag, kivonod gyümölcsből vagy előállítod kémiai úton egyremegy, ugyanazt az anyagot kapod eredményül. Mindegy hogy a viszbül veszed ki a zoxigént vagy a levegőből, ugyanazt az anyagot kapod. Akkor is mesterségesen állítod elő

      Törlés
  9. Na igen, amit így árulnak direct marketinggel az mindig gyanús.

    Ha egy termék jó akkor miért ne lehetne kirakni a boltok polcaira?
    Minden termék gyanús, amit csak home shopping meg TV Shop és hasonló helyen át lehet megrendelni. Eleve gyanús, ha nem vehetek meg úgy valamit ,hogy besétálok a boltba és leveszem a polcról.

    VálaszTörlés
  10. Hoppá, itt egy index cikk hogy egy hasonló cég hasonló termékéért büntit kapott:
    index.hu/gazdasag/2013/12/02/fullentettek_a_pulzalo_magnesrol/

    VálaszTörlés
  11. Egészségpénztáron keresztül vásároljatok - mert ott csak az ORKI engedéllyel rendelkezőket térítik ! Semmiképpen NEM az árubemutatókon, mert ott TILOS ilyeneket értékesíteni - az szinte mind ( általában Kínai ) hamisítvány !!!

    VálaszTörlés
  12. A szerző ne írjon már ilyen lejárató hazugságokat, nekem levágta a lábamat a villamos, évekig mankóval jártam de szerencsére egy termékbemutatón sikerült vennem egy ilyen igazán hatásos és minőségi Carbonlife pulzáló matracot és azóta visszanőtt a lábam! Én se hinném el ha nem velem történik, de azóta mindenkinek ajánlom. A nagymamám is vett egy ilyet, rátette a Kormost - akit szétkapott a szomszéd kutyája -, és Kormos azóta újra vígan egerészik.

    VálaszTörlés
  13. A kábelen a felirat "SAL" = Somogyi Audio Line. A Somogyi Elektronic Kft. nevű győri cég brandje amit középgagyi távolkeleti cuccokra szitáznak mint magyar nagykereskedő.

    Az Oxford Medical Instruments Ltd. létező cég, tevékenységi köre: máshová nem sorolt orvosi és ortopéd eszközök kiskereskedelme (47749 - Retail sale of medical and orthopaedic goods in specialised stores (not incl. hearing aids) not elsewhere classified). A megadott székhely egy kis vidéki irodakomplexumban van.

    A hivatkozott angol és .com weboldalak (és még sok másik, dizájnjában és tartalmában hasonló) mind-mind magyar (Interware) szerveren vannak. Egyik weboldalon sem lehet vásárolni, a hirdetett termékeknek máshol nincs nyomuk. Több site adminisztrátora Magyar István szentendrei lakcímmel. 2006-ban szintén egy Magyar István (eltérő szentendrei címmel) mikroáram-terápiás eszköz néven tett szabadalmi bejelentést Magyarországon.

    Ezek alapján úgy tűnhet, hogy a termék magyar fejlesztés, magyar gyártmány és a.) a belföldi siker után Magyar úr Angliában terjeszkedik, eddig kevés eredménnyel; b.) a kint bejegyzett cég és a körítés pusztán az oxfordi tudásbázis=minőségi termék illúzióját hivatott fenntartani.

    Ha valaki az iroda környékén jár, tegye már meg, hogy benéz.

    OXFORD MEDICAL INSTRUMENTS LIMITED
    UNIT F114 CHERWELL BUSINESS VILLAGE
    SOUTHAM ROAD
    BANBURY
    OXFORDSHIRE
    ENGLAND
    OX16 2SD
    Company No. 06851450

    VálaszTörlés
  14. Megvettem a fenti képen látható matracot,mivel a mikrokeringésem egyáltalán nem mérhető,mivel a vörösvértestek "pénzrolni formában" összeálltak,így a hajszálerekbe nem jutnak be= hideg kéz és láb,szívizom oxigénhiány,hallásromlás már jelentkezik.A kardiológus vérhigítót írt fel,ami nem oszlatja szét az összetapadt vvt.-ket,esetleg baleset esetén elvérzek ettől a gyógyszertől.Azt meg nem szeretném,hogy a lábam amputálják,mint a barátomnak.Fél év múlva írok az eredményről!!!Az ára már 240.000.

    VálaszTörlés
  15. Azóta bevizsgáltattam a matracot,mert az igért kollégájuk nem jött bevizsgálni.A matrac semilyen pulzáló tevékenységet nem produkál!!Mellette az Orin /szlovák/gyártmány 5cm.-re kimutatható pulzálással rendelkezik!!!Csalás az egész!!! A megadott telefonszámokon senki nem jelentkezik!!Ismeretlen!! Azokat is sajnálom,akik banki részletre fizetik 36%-os THM.-mel!!! Ami azt jelenti,hogy a 260000 Ft.-ból a törlesztés végére kb.350000 Ft.lesz!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez eddigis egyértelmű volt a többségünk számára hogy csalás...

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  16. Igen még az is lehet, hogy hatásos a pulzáló mágnesterápia, de ugyanolyan hatásos egy Ebayről kiszállítással együtt max. 10 rongyért megvett matrac mint egy termékbemutatón jó drágán rádsózott 400 ezres. Még ha érdekes is ajánlat annyit bárki megtehet, hogy rákeres a neten ugyanarra a termékre, lesznek ám meglepetések. Spam levelekben meg hasonló bemutatókon szokták pl. árulni akár 100 ezer ft-ért a GPS-es személykövetőt meg pl. a bicikliriasztót, ami jó hangosan visít ha megmozdul a bicikli, mind a kettő egy kínai gagyi termék, amiket kb. bontott tégla árban lehet rendelni az Ebayről ingyenes szállítással.

    VálaszTörlés
  17. valaki tud adni telo számot kivel lehet javitatni

    VálaszTörlés
  18. "Kedves" cikkíró, Kedves olvasók!
    Észrevétel...:
    A cikkíró csodáltos lelkes amatőrként használ olyan szvakat mint " pulzáló mágnes , mágneses tér, termékbemutató, 400.000 Ft- os kütyü, szegény nyugdíjas beteg ember, orvostechnikai eszköz, STB..."
    Alap fogalmakkal nem vagy tisztában...
    egyrészről..
    orvostechnikai eszköz és gyógyászati segéd eszköz között hatalmas a különbség..Te már itt eltévedtél rendesen...
    De inkább a lényeg..:
    példálózol a szegény nyugdíjas nyugdíjával ami fix és soha nem veszik el, holott valószínüleg Te vagy az akinek ha szüksége van egy új Tv- re vagy laptop ra, vagy bármire akkor a szüleidhez fordulsz mert a nyugdíj a tuti és onnantól le se sz..rod hogy havi 10.000,15.000 vagy 20.000....
    Érvelsz a butaságokkal, mint " mindenre jó mindent gyógyít, placebó, stb.." a pulzáló mágnest állatoknál is tesztelték ( hosszú törzsű kutyák versenylovak...) pontosan azért hogy kizárják a placebót és hogy hinni kell benne...

    VálaszTörlés
  19. Namost az állatoknál is kimutatták a keringés javulását pedig az állatoknak nincs hitük..
    Itt hangsúlyoznám mégegyszer hogy " keringés!!"
    Ugyanis nem mindenre jó, nem csinál rántottát, hanem javítja a keringést..
    Nagyon sok betegség a nem megfelelő hajszálér keringésből indul..márpedig a hajszálér nagyon sok fontos szervhez, sejthez szállít..
    sokszor kevered a stabil màgnest ( lepedő karkötő...) a pulzáló mágnessel holott CSAK különbség van..
    iránytűvel bohóckodsz, amikor magnetometerrel mérjük körbe a mágneses teret ( ez a frekvencia tartományt is megmutatja..) , de a legjobban az tetszett amikor azt mondtad " kicsi hangszórók vannak elrejtve benne.." :-D
    Ha rám halgatsz, szerintem a matrac gyártója külön gyártott mini emberkéket mini hangosbemondókkal, akik a matracban szaladgálnak, és hangokat adnak ki!! ;-)
    Komolyra fordítva a szót a váltakozó frekvenciát lehet hallani és nem pici hangszórókat.. Ha pici hangszórókat is tennének bele akkor nem 400.000 Ft lenne, hanem 1.000.000.... menj csak be egy hangfal boltba, láthatod milyen drága..Viszont ha nem iránytűvel hanem magnetometerrel próbálkozol majd, akkor látni fogod hogy mit hallasz a matracon..
    érvelsz azzal hogy " kütyü 400.000 ért " Te, aki valoszínüleg egy olyan okostelefonról vagy laptopról írtad a cikket ami 1,5 kg műanyag vagy 25 dkg műanyag 80 Ft ból kijön, mégis kb 80.000 Ft ért vetted..- vagy 200.000 ért..-
    Egy AUDI 5.000.000 FT , pedig 1800 kg vas, 120.000 ft a MÉH-be...

    VálaszTörlés
  20. azt akarom mondani hogy azért vetted sokkal többért mert Te nem tudtad sem kitalálni, sem pedig megcsinálni..
    "Ha olyan jó, akkor miért dirrect marketing?? Miért nincs a polcon??"
    Ajánlom olvass utána Dr.Horváth Istvánnak.. kitalált valamit amit nyugodtan ki szeretett volna rakni a " magyar polcokra " nézd meg hogy reagált rá az ország..
    Ameddig a tavajelőtti hivatalos magyarországi patikaforgalom 567.000.000.000 Ft, addig a pulzálo mágnesterápia , és Dr. Horvát István nem lesz a polcokon..sőt a Barátok közt reklámjában sem fogod látni egyiket sem..miért??!! Mert a cél a tünetkezelés és nem az ok megszüntetés...Remélem ezzel válaszoltam neked arra hogy az orvosok miért tartják placebonak és kuruzslásnak a pulzáló mágnesterápiát, és hogy miért a beteg embert kell megkersni iszonyatosan nehéz szabályok között- azokat betartva- és dirrect marketing formályában értékesíteni azt ami JÓ!!!
    Csak hogy tudd , a Budapest Honvéd korházban orvos ezredes kezel a pulzáló mágnesterápiával elképesztő komoly eredményeket elérve, és hogy tudd , az amivel Ő kezel nem 400.000 ft hanem 800.000..az a " kütyü " az értékesítő nem azért keres " 1.000.000" mert átbssza az idős öreg embert hanem azért mert egy hónapban 8 napot tölt othon, utazik havi 3500- 4500 km-t hóban fagyban életveszélyben reggel 02:45 kor kelve, és délután kezelni kell azokat a h...ket akik esetleg a Te cikkeddel egyetértenek és a mamájukat vagy szüleiket a Te cikkeddel példálózva próbálják meg lebészélni egy nagyon jó termékről úgy, hogy közben fogalmuk nincs arról hogy mit, miről, kiről, és miért ír...
    csatlakozom egy előttem szólóhoz és remélem hogy a cég feljelent téged hitelrontásért és becsület sértésért, mert a bohóckodásoddal azt csináltad..ha rám hallgatsz ne mini hangszórókkal foglalkozz meg rántotta készítéssel, hanem feküdj a matracra naponta 2 szer 20-25 percre 5 és 25 közötti frekvencia tartományra állítva..de ha nem is teszed, senkit nem beszélj le róla..a szüleidet pedig pláne ne- ha egyszer lesz nekik-
    Ui:
    620 ELÉGEDETT ÜGYFELEM NEVÉBE ÍROK , AKIK ÉVEK ÓTA HASZNÁLJÁK, ÉS BÁRMELYIK HOZZÁ JÁRUL A KÉRÉSEMRE HOGY ELMONDJÁK A VÉLEMÉNYÜKET!!!
    Használni kell, nem olvasgatni
    ..;-) "Nem mindegy hogy a Hülye okoskodik, vagy az okos hülyéskedik...
    Rejtő Jenő"
    Üdv:
    Egy értékesítő

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Értékesítő!

      Neked is átmossák az agyad mert ha hiszel benne te is jobban eltudod adni. :-)
      Akkor olvassátok ezt a cikket:
      http://index.hu/gazdasag/2015/05/27/atveres_volt_a_magneses_matrac/

      Törlés
    2. Látom nem érted a lényeget töki.. az igazi értékesítőnek nem az agyát mossák hanem tanul, és az ügyfelei véleményét vizsgálja...de amíg olvasgatod a fszságokat, addig ők használják , és most figyelj kontrollálják!! Ez alapján mondanak véleményeket!!! Ezek között az ügyfelek között orvosok és jogászok is vannak...hozzá értők...nem olvasgatók agymosók mint Te... És ha már csatlakoztál a beszélgetésbe de olvasd el figyelmesen mégegyszer.... én elfogadom az összes linkedet ha te elfogadod azt higy egyik sem próbálta a készüléket, és egyiknél sem tudod hogy a forrás melyik multicég milliárdjainak támogatásábol került elő.... az agyadat neked mossák a neten , szóval inkább menj el kirándulni horgászni vag tegyél bármit de olyanra ne kommentálkodj aminek nem néztél alaposan utána, amihez nem értesz...

      Törlés
  21. Buta állatok !
    1, A pulzáló mágnes készülékek, mint komplementer medicina (kiegészítő kezelés) kerülnek piacra.
    2, A Magyar kórházakban több gyártmányú készülék is jelen van (Oxford, Bemer, stb...) melyeket oep támogatással lehet használni kezelőorvosi (általában reumatológus vagy kardiologus)
    rendelvényre.
    - lehet a kórházak is érdekeltek a termékbemutatókban-
    3 az iránytű a statikus mágnesesség elvén működik, az említett készülék pedig pulzáló elektromágnes -teljesen más- az egyiket gausban a másikat mikroteslában mérik !!!
    4, magyarországon sok dologra NEM adnak engedélyt amire viszont nyugaton, vagy a tengeren túlon igen..
    5, az eekh vitatkozik egy sgs, vagy egy tüv tanusítvánnyal is ... biztos okosabbak...
    6, a gyártók a forgalmazás megkezdése előtt klinikai kutatásokat (Study) végeznek, melyben vak tesztek és lacebo csoportok is vannak, a placebo hatás kizárása érdekében.
    7. a termékbemutató jó dolog (megismerhetjük termék alkalmazását, tulajdonságait) az átverés rossz !!! sajnos Magyarországon ez a kettő összemosódott...
    8 Imádom a hozzá nem értő okoskodásokat..... :)
    Jó egészséget kívánok a "hívőknek" és a szkeptikusoknak is....
    üdvözlettel: Egy Hozzáértő

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah az Oxford Medical (kft és Ltd is) Magyar István Úré... OEM termékeket gyárt melyeket a forgalmazó márkanevével lát el...
      IMPULSER, BNM, CARBONLIFE, ACTIVE MAGNET...stb ezek ugyan azok a termékek...de ettől még lehetnek jók..... A jelenleg gyártott termékei kb 15-20 éves fejlesztés eredménye, melyet egy másik magyar elektronikai gyártóval együttműködve fejlesztett, a legnagyobb hiba a folyamatos fejlesztés hiánya (mai napig azonos tekercskészlet, azonos vezérlő panel,azonos programok...de az orvostudomány fejlődik.. ) ettől még nem biztos rossz, csak nem a legmodernebb....leghatékonyabb....
      Szebb jövőt :)

      Törlés